Wat zijn ‘resultaten’?
De ‘resultaten’ van een presentatie zijn alles wat je publiek naar je presentatie heeft gestuurd. Dat omvat…- Stemmen op een poll
- Inzendingen voor een Word Cloud
- Antwoorden op quizvragen
- Resultaten op een scorebord
- Alle emoji-reacties
- Berichten in de Live Chat van de quizlobby
Wat is ‘resultaten resetten’?
Als je de resultaten van een presentatie reset, wis je alles wat je deelnemers hebben ingezonden. Je presentatie gaat dan terug naar de staat van voordat je deelnemers meededen en ermee aan de slag gingen. Deelnemers die nog verbonden zijn, blijven op de presentatiepagina, maar hun opgeslagen naam en antwoorden worden gewist, dus mogelijk wordt opnieuw om hun naam gevraagd. Ze hoeven de toegangscode niet opnieuw in te voeren.Alle resultaten resetten
Om de resultaten te wissen (elk antwoord van deelnemers te verwijderen) uit je hele presentatie, kun je op 3 manieren alle resultaten resetten.- Vanaf het presentatiecanvas:

- Vanaf het dashboard:

- Vanuit het venster Instellingen:
Resultaten van één dia resetten
In plaats van de resultaten van je hele presentatie te resetten, kun je ook de resultaten van slechts één dia resetten (wissen). Dat is handig als er een fout in je dia zat en je hem opnieuw wilt presenteren. Daarvoor zijn er 2 manieren: 1. Tijdens het bewerken: Ga in de linkerkolom van de editor naar je dia, klik met de rechtermuisknop op de dia en klik dan op ‘Resultaten resetten’ (Reset results).
