Als je oudere instructies hebt gevolgd en deze instellingen niet kunt vinden, klopt dat: ze zijn uit de presentatie-instellingen verwijderd.
Deelnemers dia’s laten bekijken of een kopie delen
- Laat deelnemers je dia’s terugkijken: open Instellingen (Settings), ga naar Geavanceerd (Advanced) en vink Allow audience to review the slides aan. Na afloop van de presentatie kunnen deelnemers de dia’s en hun eigen antwoorden opnieuw bekijken op hun apparaat. Zie Je antwoorden en dia’s bekijken.
- Deel zelf een kopie van je dia’s: download je presentatie als pdf of als afbeeldingen via het menu Delen (Share) en stuur het bestand naar je publiek. Zie Dia’s exporteren naar pdf of afbeeldingen.