Deelnemersverificatie inschakelen
1
Open je presentatie
Open de presentatie die je wilt beveiligen.
2
Ga naar Deelnemerstoegang
Klik in de presentatie-editor op het pictogram Instellingen (Settings) in de werkbalk rechts en open dan het tabblad Deelnemerstoegang (Participant access). Om de verificatie later weer uit te zetten, kies je op hetzelfde tabblad Deelnemers kunnen vrij deelnemen (Participants are free to join).
3
Inloggen verplicht stellen
Schakel de optie Deelnemers moeten inloggen om deel te nemen (Participants must log in to join) in.

Wat deelnemers zien
Zodra je deze functie inschakelt, moeten alle deelnemers zich verifiëren met Google, Microsoft of SSO om toegang tot de presentatie te krijgen. Is een deelnemer al ingelogd met een van deze accounts, dan wordt de inlogstap overgeslagen en doet die gewoon mee aan de presentatie.Wanneer gebruik je deelnemersverificatie
Deze functie is waardevol voor:- Bedrijfstrainingen en webinars: beperk de toegang tot medewerkers of geregistreerde deelnemers om gevoelige bedrijfsinformatie en trainingsmateriaal te beschermen.
- Onderwijs: controleer de identiteit van studenten voordat je opdrachten, examens of inhoud over cijfers deelt.
- Vertrouwelijke klantgesprekken: zorg dat alleen geverifieerde gebruikers toegang hebben tot besloten gesprekken of klantgegevens.
- Evenementen op uitnodiging: bepaal wie exclusieve presentaties of besloten briefings mag bijwonen.
We blijven deelnemersverificatie verbeteren. Toekomstige updates voegen meer verificatieopties en bedieningsmogelijkheden toe.