Samenwerken zonder een account te delen
Gebruik in plaats daarvan teamwerkruimtes en functies voor gezamenlijk bewerken om met anderen te werken. Open in de presentatie-editor het menu Delen (Share) en kies Samenwerkers toevoegen (Add collaborators) om mensen uit te nodigen als Editor of Presentator (Presenter). Iedereen houdt een eigen persoonlijk account en jij blijft de eigenaar.