Czym są „wyniki”?
„Wyniki” prezentacji to wszystko, co Twoja publiczność przesłała do prezentacji. Obejmuje to…- Głosy w ankiecie
- Zgłoszenia do word cloud
- Odpowiedzi na pytania quizu
- Wyniki w rankingu
- Wszystkie reakcje emoji
- Wiadomości w czacie na żywo w lobby quizu
Czym jest „resetowanie wyników”?
Zresetowanie wyników prezentacji oznacza wyczyszczenie z niej wszystkiego, co przesłali uczestnicy. Prezentacja wraca do stanu sprzed dołączenia uczestników i ich interakcji. Uczestnicy, którzy są nadal połączeni, pozostają na stronie prezentacji, ale ich zapisane imię i odpowiedzi zostają wyczyszczone, więc mogą zostać ponownie poproszeni o podanie imienia. Nie muszą ponownie wpisywać kodu dostępu.Jak zresetować wszystkie wyniki
Aby wyczyścić wyniki (usunąć wszystkie odpowiedzi uczestników) z całej prezentacji, masz 3 sposoby.- Z obszaru roboczego prezentacji:

- Z pulpitu:

- Z okna Ustawienia:
Jak zresetować wyniki z pojedynczego slajdu
Zamiast resetować wyniki całej prezentacji, możesz wyczyścić wyniki tylko jednego slajdu. Przydaje się to, gdy na slajdzie wystąpił błąd i chcesz go zaprezentować ponownie. Masz do wyboru 2 sposoby: 1. Podczas edycji: Przejdź do slajdu w lewej kolumnie edytora, kliknij go prawym przyciskiem myszy, a następnie kliknij „Zresetuj wyniki” (Reset results).
