Ukrycie linku AhaSlides to opcja brandingu dostępna w płatnych planach.
Jeśli korzystasz z planu darmowego, przy próbie zmiany zobaczysz prośbę
o ulepszenie planu.
Czym jest link AhaSlides
Gdy publiczność kończy prezentację na własnym urządzeniu, AhaSlides pokazuje ekran końcowy z podziękowaniem i linkiem Get AhaSlides for free. Link prowadzi do strony rejestracji AhaSlides. Jest domyślnie włączony, aby nowi odbiorcy mogli poznać AhaSlides, ale możesz go usunąć, aby zakończenie było czystsze i bez brandingu.Ukryj link AhaSlides
1
Otwórz ustawienia prezentacji
W edytorze AhaSlides otwórz menu ustawień i przejdź do karty
Zaawansowane (Advanced).
2
Wyłącz link AhaSlides
Znajdź Manage AhaSlides link at the end i odznacz tę opcję. Publiczność
nie zobaczy już linku Get AhaSlides for free na końcu
prezentacji.
3
Pokaż go ponownie
Aby przywrócić link, zaznacz Manage AhaSlides link at the end jeszcze raz.

Często zadawane pytania
Dlaczego nadal widzę „Get AhaSlides for free” na końcu?
Dlaczego nadal widzę „Get AhaSlides for free” na końcu?
Link jest domyślnie włączony. Wyłącz go ustawieniem Manage AhaSlides link at
the end na karcie Zaawansowane (Advanced) w menu ustawień. Jeśli
ustawienie jest zablokowane i prosi o ulepszenie planu, ukrycie linku nie jest
zawarte w Twoim obecnym planie — jest dostępne w płatnych planach.
Czy to usuwa cały komunikat końcowy?
Czy to usuwa cały komunikat końcowy?
Nie. To ustawienie dotyczy wyłącznie linku rejestracji Get AhaSlides for free.
Podziękowanie pokazywane publiczności na końcu pozostaje na miejscu.
- Aby usunąć lub zmienić logo w prawym górnym rogu każdego slajdu, zobacz Usuwanie i zmiana logo.
- Aby dostosować kolory, czcionki i tło prezentacji, zobacz Zaprojektuj swój motyw.