Jeśli korzystasz ze starszych instrukcji i nie możesz znaleźć tych ustawień, to normalne — zostały usunięte z ustawień prezentacji.
Pozwól uczestnikom przeglądać slajdy lub udostępnij kopię
- Pozwól uczestnikom wrócić do twoich slajdów — otwórz Ustawienia (Settings), przejdź do Zaawansowane (Advanced) i zaznacz Allow audience to review the slides. Po zakończeniu prezentacji uczestnicy mogą ponownie przejrzeć slajdy i własne odpowiedzi na swoim urządzeniu. Zobacz Przeglądanie swoich odpowiedzi i slajdów.
- Udostępnij kopię slajdów samodzielnie — pobierz prezentację jako PDF lub obrazy z menu Udostępnij (Share), a następnie wyślij plik publiczności. Zobacz Eksport slajdów do PDF/obrazów.