Skip to main content
Konto AhaSlides możesz usunąć w dowolnym momencie. Jeśli zmienisz zdanie, może nie być możliwości jego odzyskania.

Co oznacza usunięcie konta

Usunięcie konta jest trwałe i nie można go cofnąć.
  • Twoja aktualna subskrypcja AhaSlides zakończy się natychmiast.
  • Twoje prezentacje zostaną trwale usunięte i nie będzie można ich odzyskać.
  • Wszystkie zebrane dane odpowiedzi zostaną utracone.
Jeśli nie chcesz całkowicie usuwać konta, rozważ zamiast tego zmianę imienia i nazwiska, adresu e-mail lub preferencji e-mail.

Usuń swoje konto

1

Otwórz usuwanie konta

Przejdź na stronę Mój profil (My Profile) i wybierz Usuwanie konta (Account deletion).
2

Rozpocznij usuwanie

Kliknij Usuń to konto (Delete this account), a następnie kliknij Kontynuuj usuwanie (Continue deletion).
3

Wybierz powód i potwierdź

Wybierz powód usunięcia konta i potwierdź, wpisując adres e-mail powiązany z Twoim kontem.
4

Usuń trwale

Kliknij Usuń konto (Delete account).
Sekcja Usuwanie konta w ustawieniach konta AhaSlides z wyróżnionym przyciskiem Usuń to konto
Jeśli usuniesz konto przez pomyłkę, natychmiast napisz na adres hi@ahaslides.com. Odzyskanie konta może być możliwe, jeśli zareagujesz szybko, ale po potwierdzeniu usunięcia nie jest to gwarantowane.
Masz pytanie? Skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia: jeśli jesteś zalogowany, użyj ikony czatu w prawym dolnym rogu panelu; w przeciwnym razie napisz do nas tutaj lub wyślij e-mail na adres hi@ahaslides.com. Chcesz porozmawiać z innymi użytkownikami? Dołącz do społeczności AhaSlides, aby dzielić się wskazówkami, zgłaszać pomysły na funkcje i sprawdzać, jak inni angażują swoją publiczność.