Kiedy z tego korzystać
Jeśli podejrzewasz nieautoryzowany dostęp do swojego konta — na przykład po otrzymaniu powiadomienia o bezpieczeństwie lub po logowaniu z nieznanego urządzenia — unieważnij sesje, aby natychmiast wylogować każdą inną przeglądarkę i każde inne urządzenie. Urządzenie, z którego korzystasz teraz, pozostanie zalogowane. Jeśli sądzisz, że hasło również mogło zostać przejęte, zmień hasło.Jak wylogować się na używanym urządzeniu
Opcja Wyloguj się ze wszystkich innych urządzeń (Log out from all other devices) nie wylogowuje Cię z urządzenia, którego używasz. Aby wylogować się z AhaSlides na tym urządzeniu, na przykład na komputerze współdzielonym lub publicznym, kliknij awatar profilu w prawym górnym rogu panelu AhaSlides, a następnie kliknij Wyloguj się (Log out) na dole menu konta.Unieważnij wszystkie sesje
1
Otwórz Mój profil
Po zalogowaniu na konto AhaSlides przejdź do Mój profil.
2
Wybierz Wyloguj się ze wszystkich innych urządzeń
W sekcji Zarządzanie logowaniem (Login management) wybierz Wyloguj się ze wszystkich innych urządzeń (Log out from all other devices).
3
Potwierdź
Naciśnij Wyloguj się (Log out) — natychmiast zakończy to każdą inną sesję i wyloguje Cię na wszystkich innych urządzeniach i w przeglądarkach.
